tinric

Alla inlägg under mars 2011

Av Tina - 12 mars 2011 14:45

Idag har jag varit på idébytardag för SBK instruktörer.

Idén är toppen, men den bygger ju på att instruktörerna som är där, verkligen vill bidra med sina idéer, och att de kanske inte drar fram de äldsta övningarna de har i rockärmen, till förevisning.

Jag fick känslan av att det var förvånansvärt många som var väldigt blyga, och lite tysta, men det kanske ändrade sig under eftermiddagen, när jag inte kunde vara med.

Så... jag hoppas att nästa idébytardag, blir en med högt i tak och många idébyten helt enkelt.

Jag och Mija J hade gjort läxan - och tagit med oss en övning som skulle stärka gemenskapen i gruppen.

Bowling, är lagom svårt, kan utföras med hunden lös eller i koppel, alla kan skratta både med och åt varandra och dessutom hejja på varandra och garva ihop när det går åt pipan - för det är inte så lätt som det ser ut.

Mija och Rasken var duktiga på att aktivt lösa uppgiften, och vågade prova många olika strategier, dessutom tror jag att Rasken har lite bättre koll på baktassarna än vad Mija först trodde, men bara lite   
Ärtan var trött när vi kom hem, och intog ryggläge i soffan - skönt!
själv passade jag på att klä om en trist fåtölj

Av Tina - 11 mars 2011 00:00

Fredag, sol, sjuk mamma, sjuka barn.

Wega har varit frisk från vattkopporna i nåra dagar, men eftersom jag tycker det vore skittaskigt att släppa iväg barnen innan inkubationstiden är slut för både vattkoppor och scharlakans... så har hon stannat hemma.

Idag har hon plötsligt feber igen, och nyser som en galning... hur är det möjligt - vi träffar ju ingen, inte på flera veckor... tror jag blir galen!


Leia som fyllde år igår firar sin första dag som 7-åring med sina första små vattkoppsprickar och jaa... jag ringer väl dagis och skolan och säger att barnen stannar hemma i en vecka till, minst... snart tror de nog att jag hittar på...

Jag har i alla fall fått penicillin för min elaka sjuka...

Mitt på dagen drog jag och Wega ut i trädgården med hundarna. Wega lekte med is och snö, och jag tränade lite allt möjligt med mina fina.

Leia stannade inne med sina prickar och sin feber.


Ser ut som godis, men dessa är toppen att träna apportering med tycker jag, och så blir man lite glad av dem och det gör ju ingenting.

Mer Rallylydnad åt folket och hundarna!

Av Tina - 9 mars 2011 23:30

Overkligt ont i halsen sedan i söndags morse.

I dag fick jag nog och gick till doktorn å sa hjälp!

Dej kan jag hjälpa sa doktorn glatt, och talade om att jag hade fått Scharlakansfeber. Ja men tjena! Vilka är oddsen för det...

Men... nu får jag medicin och halsen blir snart glad igen och vi håller familjen i karantän i några dagar till - hur trist är det i längden tror ni?! 

En annan grej som är rätt trist med sjuka barn, det är att hundpromenaderna blir skittråkiga, rent ut sagt. Efter max tio minuter är det minst ett av barnen som tjurar och inte orkar gå längre, eller som

går åt ett eget håll... men... vem har sagt att det ska vara lätt?

Av Tina - 7 mars 2011 21:50

Några bilder på Rallygänget som gick kurs för mig på Mälarö BK

Av Tina - 5 mars 2011 22:30

Utställning nästgårds och många glada hundägar jag känner på plats - Ärtan är skendräktig och får stanna hemma - men jag åker dit själv - härligt.

Premiär för Majken och Elsa på utställning, lilla Elsa ja.. henne skulle jag

få den äran att visa för domaren... hon ville inte alls bli visad av mej,

hon ville vara någon helt annan stans, men... maken till gullig och trevlig domare har jag aldrig mött!  - Han berättade flera gånger för mig om

hur fin han tyckte Elsa var, men att han inte kunde placera henne, för hon ville inte varken gå eller stå på det halkiga golvet inne i lokalen och det förstod han minsan, jag skulle inte inte vara orolig! Hon har tiden på sig, hon är jättefin!" -  Söt farbror tycker jag! Elsa var inte lika impad. Men hon fick rocka loss med Majken (som blev 4a i klassen) efteråt, så hon fick ha lite kul på utställningen också.


Mina små nuvarande elever - Etta och Björn - de vann sina klasser och Etta placerade sig även som BIS 4 valp! och Totte som jag också har på kurs, och som är bror med Majken och Elsa - han blev 3a i sin klass.

Tänk vilka fina elever jag har! Sen träffade jag ju en himla massa andra glada människor och före detta elever också, som jag inte träffar så där jätteofta - kul!

 
 

Av Tina - 2 mars 2011 23:30

Sjuka barn, som inte är så där jättesjuka, men ändå ganska sjuka - de kan vara rätt stökiga i längden känner jag, så... ut i snön och spring av

er säger jag bara!

Av Tina - 2 mars 2011 16:00

Vi har en vän som är konstnär, och han ska ha vernisage i

sta'n snart.

Förutom att han målar häftiga tavlor, så tänker han skänka

en tavla som ska gå på auktion och pengarna tillfaller

stiftelsen "Min Stora Dag".

Det tycker jag är stort! Gå dit vet jag!

Av Tina - 1 mars 2011 16:00

Gräs växer galet fort, och tur är det, för marsvinen äter upp allt gräs på några sekunder...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se